tirsdag 7. september 2010

Chili sin carne


Her er en deilig chili con carne - uten kjøtt. Du kan tilsette mer chili hvis du er tøffere enn meg (eller koke den lengre).

Ingredienser:
300 g vegetarfarse
2 bokser tomatbønner
1 1/2 grovhakket løk
1 boks hermetiske hakkede tomater
2 grovhakkete paprikar
6 soltørkede tomater (grovhakket)
3 eller 2 fedd hvitløk (finhakket)
1 fersk chili (finhakket)
to never syltagurker (finhakket)
1 ts spisskummen
1 ts salt

Stek opp vegetarfarse, løk, hvitløk og chili. Etterhvert tilsetter du også paprika. Når det har stekt en liten stund tilsetter du de andre ingrediensene. Jo lengere du lar den koke, jo sterkere blir det. Smak til med salt og spisskummen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar